BROODJE BESTELLEN

Vermeulen Catering kan alles verzorgen voor een overheerlijke lunch.

Er gaat niets boven een welverdiende lunch na een ochtend hard werken.

Thuis of op kantoor. Vermeulen Catering heeft een uitgebreid aanbod om zo een geheel verzorgde lunch op tafel te kunnen zetten. Geheel naar wens en dieet aan te passen.

We streven ernaar onze producten op een zo duurzaam mogelijke wijze te bereiden, te verpakken en af te leveren.

Hoe werkt het?

Via onze webshop neemt u een digitaal kijkje in onze lunchkeuken en kunt uzelf de keuze maken uit onze gerechten.

Bij het plaatsten van uw bestelling kunt u het gewenste bezorgmoment selecteren. Het bezorgmoment wordt later door ons bevestigd

Wij zijn ons ervan bewust, dat deze webshop slechts een beperkte inzage geeft in ons totale assortiment. Wilt u daar meer van weten of wenst u aanvullende informatie over alle mogelijkheden van bedrijfscatering, dan zijn wij graag bereid u hierover nader te informeren. Hiervoor kunt u met ons contact opnemen.

Wij rekenen bezorg-/ophaalkosten. Dit geldt ook voor de Gemeente Oosterhout en Dongen. Kiest u voor een betaling per iDeal? Dan zullen wij u, samen met de bevestiging, een betaallink voor de bezorg-/ophaalkosten meesturen.

 
MOGELIJKHEDEN

Alles is mogelijk


Op het gebied van catering is alles bespreekbaar. Bij de ontvangst van gasten kan gedacht worden aan een welkomstdrankje, champagne misschien, in gezelschap van een heerlijke amuse en voor de lunch kunt u denken aan luxe belegde broodjes.

Op het gebied van complete maaltijden en buffetten zijn onze mogelijkheden legio. Onze chef-koks bereiden met genoegen de gerechten bij u op locatie. Uw gasten zullen ruimschoots aan hun trekken komen.