MAALTIJDVOORZIENING

Vermeulen Social Catering is een onderdeel van Vermeulen Catering. Vermeulen Social Catering richt haar activiteiten op het verzorgen van maaltijden voor senioren, instellingen binnen de kinderopvang en eetgelegenheden voor alleenstaanden

Gemak dient de mens! Dat is een van de slogans van Vermeulen Social Catering. Koelverse maaltijden aan huis: gemakkelijk, lekker en betrouwbaar. De ideale oplossing voor senioren die thuis wonen.

De gewenste gerechten zijn gemakkelijk te bestellen via onze wekelijkse menu bestellijst. Culinaire specialisten ontwikkelen dagelijks recepturen die exact zijn afgestemd op de eisen en wensen van consumenten van onze opdrachtgevers. Wij van Vermeulen Social Catering dragen zorg voor een gezonde maaltijd én dus voor uw gezondheid.

Deze verse maaltijden worden door diverse stichtingen verzorgd. Voor maaltijdvoorziening in gemeente Oosterhout, Breda, Gilze en Rijen door Stichting Social Catering, in gemeente Dongen door Stichting Welzijn Ouderen Dongen en in gemeente Geertruidenberg door Stichting Welzijn & Ondersteuning Geertruidenberg.

De vrijwilligers van de stichtingen bezorgen de koelverse maaltijden bij senioren aan huis. Door deze methode van bezorging vervullen de stichtingen en haar vrijwilligers een belangrijke sociale en signalerende functie in de samenleving.

parallax background
 

Stichting Social Catering

Stichting Social Catering richt zich op het bezorgen van koelverse kant en klaar maaltijden voor de senioren. Vooral nu, in de tijd van de vergrijzing, is het van essentieel belang om in te spelen op de eisen en wensen van de senioren. Doordat veel senioren niet tevreden zijn over de maaltijden welke ze geleverd krijgen is Stichting Social Catering zich gaan richten op koelverse, verantwoorde en ambachtelijk bereide maaltijden.

Stichting Welzijn & Ondersteuning Geertruidenberg

Verse, voedzame en vooral smakelijke maaltijden voor ouderen. Elke dag een warme maaltijd klaarmaken kan een hele klus zijn en soms lukt dat (tijdelijk) niet meer. De maaltijdservice van de SWOG is een algemene voorziening, in de eerste plaats gericht op zelfstandig wonende ouderen in Raamsdonk, Raamsdonksveer en Geertruidenberg.

Stichting Welzijn Ouderen Dongen

SWOD is de afkorting van Stichting Welzijn Ouderen Dongen en is een non-profit instelling. De stichting biedt aan alle inwoners van Dongen en in het bijzonder aan de ouder wordende mensen een groot aantal diensten aan. Zo ook een maaltijdservice.

Crataegus Woonzorg

Crataegus Woonzorg is de verzamelnaam waaronder in Dorst diverse woon- en zorgdiensten worden geleverd voor mensen met een al dan niet (beperkte) behoefte aan zorg of aandacht. Voor de maaltijdservice werkt Crateagus samen met Vermeulen Catering.

Villa Groot Brabant

Het is bij Villa Groot Brabant in Bavel mogelijk om uw dagen zinvolle invulling te geven door deel te nemen aan diverse activiteiten. Zoals bijvoorbeeld de ochtend beginnen met het uitwisselen van de laatste nieuwtjes uit de krant of uit uw omgeving. Er wordt gezamenlijk koffie gedronken en gezamenlijk gegeten. Verder worden activiteiten geboden; kunst, knutselen, tuin, muziek of bewegen bijvoorbeeld. U kiest zelf welke activiteit voor u het meest geschikt is. Voor de maaltijden is de keuze van Villa Groot Brabant gevallen op Vermeulen Catering.

OFFERTE OPVRAGEN?

Wij zullen zsm reageren met een passend aanbod.

Wanneer u een goed beeld heeft van uw feest of evenement, dan kunt u een offerte aanvragen. Wij nemen dan de tijd om u een zo helder mogelijk beeld te geven van de mogelijkheden.

OFFERTE AANVRAGEN