BEURSCATERING

Waar smaak en service samenkomen voor uw zakelijke catering op beurzen.

Een eerste indruk maak je maar één keer, zeker op de beursvloer.

Bij Vermeulen Catering begrijpen we dat een succesvolle beurservaring niet alleen draait om het presenteren van uw bedrijf, maar ook om het bieden van hoogwaardige catering die uw gasten een onvergetelijke indruk achterlaat.

 

ONGEDWONGEN NETWERKEN

Een beurs is dé plek om de band met uw doelgroep te versterken.


ALLES OP LOCATIE

Ons team kan flexibel worden ingezet.

Met onze jarenlange ervaring en toewijding aan uitmuntendheid leveren wij een complete cateringservice die perfect aansluit bij uw zakelijke beursbehoeften.

Onze menu's zijn zorgvuldig samengesteld om te voldoen aan diverse smaken en dieetwensen, en onze professionele chef-koks zorgen ervoor dat elk gerecht vers bereid en prachtig gepresenteerd wordt. Of u nu op zoek bent naar lichte hapjes en drankjes voor een informele netwerksessie of een uitgebreid buffet voor een grotere presentatie, wij kunnen aan al uw wensen voldoen.


GRIJP DE KANS

En leg uw bezoekers compleet in de watten.


UW BEURS

Een gezamelijk succes.


Met Vermeulen Catering kunt u rekenen op efficiënte service, aandacht voor detail en een ongeëvenaarde gastervaring. Laat ons uw zakelijke beurscatering verzorgen, zodat u zich kunt concentreren op het creëren van waardevolle connecties en het behalen van uw bedrijfsdoelstellingen.

U kunt rekenen op onze ervaring en expertise die wij in de loop der jaren hebben opgedaan op tal van stands bij verschillende grote bedrijven. Neem vandaag nog contact met ons op om uw cateringbehoeften te bespreken en een offerte op maat te ontvangen.

 

OFFERTE OPVRAGEN?

Wij zullen zsm reageren met een passend aanbod.

Wanneer u een goed beeld heeft van uw feest of evenement, dan kunt u een offerte aanvragen. Wij nemen dan de tijd om u een zo helder mogelijk beeld te geven van de mogelijkheden.

OFFERTE AANVRAGEN