DIENSTEN > PARTICULIERE CATERING

Het bereiken van een gedenkwaardige leeftijd, een trouwerij, een doopfeest, een promotie op het werk, een housewarming … er zijn talloze redenen om feest te vieren.

Dat kan variëren van een klein familiefeest tot een grotere party voor familie, vrienden en kennissen.

U hebt ervoor gekozen om de gasten bij u thuis te ontvangen. Afhankelijk van het jaargetijde zult u opteren voor een binnen- of een buitenfeest. Een van onze medewerkers komt graag bij u thuis en zal u van praktische en originele adviezen voorzien.

 
LUXE GERECHTEN

Luxe receptiehapjes, buffetten en barbecue


Onze gerenommeerde chef-koks bereiden alle gerechten en hapjes zelf. Van warme en koude hapjes tot aan complete diners en buffetten. De grondstoffen die worden gebruikt zijn uitsluitend van hoogwaardige kwaliteit. Het gebak, zoals petitfours en bruidstaarten, alsook broodvariëteiten betrekken we van de warme bakker..

Voor het uitgebreide assortiment kunt u onze webshop raadplegen. Kunt u geen keuze maken dan is één telefoontje voldoende: wij nemen graag de tijd om u te adviseren en een geheel vrijblijvende offerte op maat te maken.


Naast onze cateringactiviteiten bieden wij u alles waarmee een feest gecompleteerd kan worden. Op het gebied van decoratie, (live) muziek en andere vormen van entertainment kan Vermeulen Catering op elk gewenst thema inspelen. Wij beschikken daartoe over een royaal pakket aan voorzieningen.

Voor bijzondere wensen werken wij samen met professionele partners. Een ijscokarretje, een crêperie, een hamburgerkraam, alles is bespreekbaar. Ook voor standaardzaken als een bar, drank en huur glaswerk klopt u op het juiste adres aan. We matchen in een persoonlijk gesprek graag uw wensen met onze mogelijkheden.

VERHUUR

Verhuur van alle partybenodigdheden

INRICHTING

Inrichten van feesten op locatie en decorbouw


Alles wordt keurig op tijd bij u thuis afgeleverd, inclusief de warme en koude dranken die u besteld hebt. Het is daarbij altijd mogelijk om ook bedienend personeel in te huren. Een biertap, glazen, statafels, parasols, partytenten, decoratie-elementen, een ijscokarretje voor de kinderen, muzikanten en alles wat de feestvreugde verder kan verhogen.

Vermeulen Catering beschikt over alle mogelijkheden om uw feest tot een onvergetelijke happening te maken.

OFFERTE OPVRAGEN?

Wij zullen zsm reageren met een passend aanbod.

Wanneer u een goed beeld heeft van uw feest of evenement, dan kunt u een offerte aanvragen. Wij nemen dan de tijd om u een zo helder mogelijk beeld te geven van de mogelijkheden.

OFFERTE AANVRAGEN
VACATURES