DIENSTEN > EXCLUSIEVE CATERING

Voor speciale gelegenheden, waarbij u uw gasten exclusief culinair wil verwennen, hebben wij speciale mogelijkheden.

U kunt kiezen voor de verzorging hiervan bij u aan huis of op een door u gewenste locatie.

Met ons team van hostesses, de inrichting van de locatie, gerechten en drank, bediening en valet parking nemen wij al uw zorgen uit handen, kortom wij bieden u een totaal pakket van diensten.

 

Deze bijzondere vorm van dineren is een aaneenschakeling van culinaire hoogstandjes. U en uw gasten zijn aangewezen op één zitplaats, maar hebben onder het genot van de gerechten uitgebreid de tijd om informele contacten met elkaar te onderhouden. Alle gerechten worden geserveerd op side-plates.

Uw gasten worden verschillende en passende gerechten gepresenteerd, zodat zij kunnen genieten van de verschillende smaken en deze op een eenvoudige wijze kunnen nuttigen. Uiteraard worden in overleg met u de gerechten op elkaar afgestemd. Een walking dinner kan geserveerd worden tijdens een speciale gelegenheid, zoals huwelijk, informatiebijeenkomsten, modeshows etc.


Als u van lekker eten houdt en gezellig samenzijn met familie, vrienden of zakenrelaties in de ongedwongen huiselijke sfeer, dan bieden wij u de mogelijkheid om een van onze chef-koks in te huren om dit voor u te verzorgen. Stelt u zich eens voor dat u uw gasten ontvangt met een sprankelend aperitief, terwijl in uw keuken de hand wordt gelegd aan het feestmaal. Elk gerecht perfect bereid en gecombineerd met speciaal geselecteerde wijnen. Op en top verwennerij voor een gezellig samenzijn bij u thuis.

Waar mogelijk maken wij gebruik van uw keuken, doch hebben ook de mogelijkheid om een mobiele keuken in te zetten om aan uw wensen tegemoet te komen. Ook aanvullende materialen zoals glaswerk, bestek en tafellinnen kunnen wij voor u verzorgen.

Natuurlijk is er ook de mogelijkheid een van de chef-koks in te huren op een andere door u gewenste locatie. Dit alles willen wij graag met u bespreken, zodat al uw wensen de revue passeren en er een passende invulling aan gegeven kan worden.

SERVICE

Valet parking


Gemak dient de mens is een gezegde, die voor deze dienst zeer zeker opgaat. Het niet hoeven zoeken naar een parkeerplaats en al dan niet in de regen naar de feestlocatie te moeten lopen is een service, die uw gasten zeker zullen waarderen.

Valet parking is een dienst, waarbij onze parkeerwachters (valet) uw auto parkeren en bij vertrek wederom voorrijden. Voor uw gasten een geruststelling dat de auto goed en veilig geparkeerd staat. Wij kunnen dit voor u verzorgen door gebruik te maken van partners uit ons netwerk.

OFFERTE OPVRAGEN?

Wij zullen zsm reageren met een passend aanbod.

Wanneer u een goed beeld heeft van uw feest of evenement, dan kunt u een offerte aanvragen. Wij nemen dan de tijd om u een zo helder mogelijk beeld te geven van de mogelijkheden.

OFFERTE AANVRAGEN
VACATURES