FEESTEN EN EVENEMENTEN

Ontdek de verfijnde smaak en ongeëvenaarde gastvrijheid van Vermeulen Catering, gewoon bij u thuis.

Welkom in onze wereld van de Particulier Catering.

Of het nu gaat om een intiem diner, een grootschalig tuinfeest, een elegant huwelijk of een bruisend jubileum, wij staan ​​paraat om uw visie tot leven te brengen met onze culinaire meesterwerken en professionele service. En dat allemaal op de locatie waar u dat wilt, thuis of elders.

 
OP IEDERE SCHAAL

Een kwalitatieve beleving naar uw wensen.


Stel u voor: een betoverende ambiance, gevuld met de geur van verse kruiden, heerlijke gerechten en de meest verfrissende drankjes, terwijl onze toegewijde teamleden ervoor zorgen dat elk detail perfect is.

Wanneer uw feest of evenement onze verantwoordelijkheid is zullen wij u proberen te ontzorgen door onze ideeën en ervaring te laten gelden. Ons toegewijde team zorgt voor alles, tot in het kleinste detail. Van compleet verzorgt diner tot een compleet evenement met honderden gasten.


Bij Vermeulen Catering geloven we in de kracht van persoonlijke aandacht en maatwerk. Ons ervaren team werkt nauw met u samen om uw visie te begrijpen en te realiseren, waarbij we elk aspect van uw feest of evenement perfectioneren, van de menukeuze tot de inrichting en van het type tent tot de tafeldecoratie. Aan alles kan worden gedacht.

OOG VOOR DETAIL

Wij laten niets aan het toeval over.

OM JE VINGERS BIJ AF TE LIKKEN

Uw catering in onze handen, dat geeft rust.Laat ons uw volgende feest of evenement transformeren tot een buitengewone ervaring die nog lang in de herinnering zal blijven. 

Neem vandaag nog contact met ons op en ontdek hoe Vermeulen Catering van uw feest een onvergetelijke ervaring kan maken. Proost, op onvergetelijke momenten!

 

 

OFFERTE OPVRAGEN?

Wij zullen zsm reageren met een passend aanbod.

Wanneer u een goed beeld heeft van uw feest of evenement, dan kunt u een offerte aanvragen. Wij nemen dan de tijd om u een zo helder mogelijk beeld te geven van de mogelijkheden.

OFFERTE AANVRAGEN