DIENSTEN > ZAKELIJKE CATERING

Een werknemer viert zijn dienstjubileum, er komen belangrijke zakenrelaties op bezoek, de nieuwe productiehal wordt in gebruik genomen, de jaarlijkse feestavond van het personeel staat voor de deur...

In een onderneming zijn vaak talloze redenen om feest te vieren.

Als u gasten in uw bedrijf ontvangt, komt er veel organisatie bij kijken. Of het nu gaat om een gezelschap van vier of vierduizend personen, Vermeulen Catering neemt u die zorg graag uit handen. Een van onze medewerkers komt bij u op de zaak en zal u van praktische en uitgekiende adviezen voorzien.

 
BEHEER

Beheer Bedrijfsrestaurant


Uw medewerkers en gasten verwachten een gevarieerd, smakelijk aanbod van lunchartikelen. Voor het beheer van uw bedrijfsrestaurant kunnen wij professioneel personeel inzetten, welk hiervoor speciaal is opgeleid.

Wij bewaken de smaak, de variatie én een verantwoorde opslag, bereiding en presentatie van de voeding middels de normen van H.A.C.C.P. en de voorwaarden van de Hygiëne-code.


Voor speciale gelegenheden, zoals lunchvergaderingen met relaties of medewerkers, bieden wij de mogelijkheid deze bij u op locatie te verzorgen. Voor de lunches hebben wij een gevarieerd aanbod van broodjes. Het bestellen van de lunches dient voor 10.30 uur te geschieden, zodat wij deze tijdig bij u kunnen aanleveren.

Uiteraard verzorgen wij ook overwerkmaaltijden voor uw medewerkers. In verband met de voorbereiding (inkoop ingrediënten) van de maaltijden dienen bestellingen uiterlijk 15.00 uur daags voor de levering te geschieden.

MAALTIJDEN

Lunches en overwerkmaaltijden

EXCLUSIEF

Exclusieve zakenlunches en diners


Op het gebied van catering is alles bespreekbaar. Bij de ontvangst van gasten kan gedacht worden aan een welkomstdrankje, champagne misschien, in gezelschap van een heerlijke amuse en voor de lunch kunt u denken aan luxe belegde broodjes.

Op het gebied van complete maaltijden en buffetten zijn onze mogelijkheden legio. Onze chef-koks bereiden met genoegen de gerechten bij u op locatie. Uw gasten zullen ruimschoots aan hun trekken komen.


Een gastheer of gastvrouw, glaswerk en bestek, stoelen, een garderobe, mobiele toiletten, een gepaste aankleding van de zaak, live muziek, als ondernemer wordt u ineens met allerlei niet alledaagse zaken opgezadeld. Ook op het logistieke vlak kan Vermeulen Catering elke wens voor u tot uitvoer brengen.

Eén telefoontje van uw kant volstaat: wij nemen graag de tijd om u te adviseren. Samen maken we een draaiboek waarin niets aan het toeval wordt overgelaten. Vermeulen Catering staat garant voor een vlekkeloos verloop.

TOTAALPAKKET

Geheel verzorgd bedrijfsfeest

OFFERTE OPVRAGEN?

Wij zullen zsm reageren met een passend aanbod.

Wanneer u een goed beeld heeft van uw feest of evenement, dan kunt u een offerte aanvragen. Wij nemen dan de tijd om u een zo helder mogelijk beeld te geven van de mogelijkheden.

OFFERTE AANVRAGEN
VACATURES