PARTY EN EVENTCATERING

Vermeulen Catering; Dé Perfecte Partner voor Zakelijke Events

Van festival tot bedrijfsfeest, wij staan aan uw kant (van de bar).

Bij Vermeulen Catering begrijpen we dat zakelijke events een uitstekende gelegenheid bieden om indruk te maken en zakelijke relaties te versterken. Of het nu gaat om een festival, bedrijfsfeest, een conferentie, een productlancering of een zakelijke bijeenkomst, wij staan klaar om uw evenement onvergetelijk te maken.

 
EEN SUCCESVOL EVENEMENT

Het succes zit hem in de details, de puntjes op de i.


GEEN OMKIJKEN NAAR

Onze staff staat voor u en uw gasten klaar.


Met jarenlange ervaring in de cateringbranche en een toegewijd team van professionals, streven we ernaar om aan al uw zakelijke cateringbehoeften te voldoen.

Onze culinaire experts zorgen voor een smaakvolle ervaring die past bij de sfeer en het doel van uw evenement. Maar ook onze bediening zorgt ervoor dat u en uw gasten niets tekort komen.


Wij bieden een breed scala aan menu-opties, van luxe hors d'oeuvres en verfijnde buffetten tot op maat gemaakte diners en gastronomische food stations. Onze gerechten worden bereid met verse ingrediënten van de hoogste kwaliteit, en we zijn trots op onze aandacht voor detail en presentatie.

Daarnaast bieden we een uitgebreid assortiment aan services, waaronder professionele bediening, bartenders, decoratie en logistieke ondersteuning, zodat u zich kunt concentreren op het succes van uw event, terwijl wij alles tot in de puntjes verzorgen.

PARTNER

Wij zijn dé partner voor de totale scope van uw event.

NET DAT STAPJE EXTRA

Dat is wat het écht afmaakt.
Of u nu een intieme zakelijke bijeenkomst organiseert of een grootschalig bedrijfsevenement plant, Vermeulen Catering staat klaar om uw visie tot leven te brengen en uw gasten te verrassen.

Neem vandaag nog contact met ons op om uw zakelijke cateringbehoeften te bespreken en een op maat gemaakt plan te ontwikkelen dat perfect aansluit bij uw wensen en budget.

 

 

OFFERTE OPVRAGEN?

Wij zullen zsm reageren met een passend aanbod.

Wanneer u een goed beeld heeft van uw feest of evenement, dan kunt u een offerte aanvragen. Wij nemen dan de tijd om u een zo helder mogelijk beeld te geven van de mogelijkheden.

OFFERTE AANVRAGEN