DIENSTEN > MATERIALEN EN DRANKEN

Naast onze cateringactiviteiten bieden wij u alles waarmee een feest gecompleteerd kan worden.

In een onderneming zijn vaak talloze redenen om feest te vieren.

Als u gasten in uw bedrijf ontvangt, komt er veel georganiseer op u af. Of het nu gaat om een gezelschap van vier of vierduizend personen, Vermeulen Catering neemt u die zorg graag uit handen. Een van onze medewerkers komt bij u op de zaak en zal u van praktische en uitgekiende adviezen voorzien.

 
ASSORTIMENT

Een greep uit ons assortiment:


  • Huur van koelingen en tapsystemen
  • Huur van meubilair
  • Huur van tenten en overkappingen
  • Huur van warmhoudapparatuur, bestek, tafellinnen, glasservies en servies
  • Springkussenverhuur


Bij ons staat service centraal. Wij komen dan ook graag eerst bij u langs om de ruimte op te meten en om u te kunnen adviseren naar aanleiding van uw wensen en ideeën.

Alles wordt keurig op tijd bij u thuis afgeleverd, inclusief de warme en koude dranken die u besteld hebt. Het is daarbij altijd mogelijk om ook bedienend personeel in te huren. Een biertap, glazen, statafels, parasols, partytenten, decoratie-elementen, een ijscokarretje voor de kinderen, muzikanten en alles wat de feestvreugde verder kan verhogen, Vermeulen Catering beschikt over alle mogelijkheden om uw feest tot een onvergetelijke happening te maken.

INRICHTING

Inrichten van feesten op locatie en decorbouw

OFFERTE OPVRAGEN?

Wij zullen zsm reageren met een passend aanbod.

Wanneer u een goed beeld heeft van uw feest of evenement, dan kunt u een offerte aanvragen. Wij nemen dan de tijd om u een zo helder mogelijk beeld te geven van de mogelijkheden.

OFFERTE AANVRAGEN
VACATURES