FEESTDAGEN > EXCLUSIEF ASSORTIMENT

Eten is een beleving en koken is een kunst. Voor alle culinaire genieters bieden wij daarom een uitgebreid assortiment van exclusieve gerechten aan.

Eten is een beleving en koken is een kunst. Voor alle culinaire genieters bieden wij daarom een uitgebreid assortiment van exclusieve gerechten aan. Hiermee serveert u de mooiste gerechten en wij doen er alles aan om de beleving van uiteten gaan bij u thuis te creëren!

Hieronder stelt uzelf uw eigen menu samen of laat uzelf door ons verrassen met het menu van de Chef. U kunt hierbij kiezen uit een 3-, 4-, 0f 5 gangen menu. Daarnaast bieden wij een Vegan menu waarmee wij vegetariërs én veganisten culinair verwennen.

Wilt u voorafgaand aan uw diner starten met een borrelplank of afsluiten met vers gemaakte friandises? Maak uw bestelling dan compleet door een keuze te maken bij de supplementen. Hier treft u ook onze wijnen aan.

Uw bestelling kunt u zelf afhalen op 24, 25, 26 of 31 december bij ons op locatie, uiteraard volledig coronaproof. Bij het plaatsten van uw bestelling kunt u het gewenste afhaalmoment selecteren. Voor eventuele vragen of dieet wensen kunt u telefonisch contact opnemen via: 0162 – 455628.

VACATURES