ONZE LOCATIES

Wij werken met enige regelmaat samen met onderstaande locaties.

Theater de Bussel

Theater de Bussel is een eigentijdse uitgaansgelegenheid in het stadscentrum van Oosterhout. Het is een knus en gezellig theater met professioneel en lokaal theater- en concertaanbod. Het Theater is in 2015 opnieuw geopend na een ingrijpende verbouwing. Samen met de bibliotheek Theek5 en de VVV zitten ze in een prachtig modern gebouw, waar de theatervoorstellingen goed tot hun recht komen.

Productiehuis Pannehoef

Buiten een fraaie evenementenlocatie nabij het centrum van Oosterhout biedt ProductieHuis De Pannehoef (PH2) Oosterhouters de kans om hun creatieve talenten in de breedste zin te ontplooien en samen met anderen tot grotere hoogten te brengen. We focussen ons op podiumkunsten. PH2 is altijd op zoek naar samenwerking tussen artistieke disciplines, individuen, groepen en generaties. Je kunt er elkaar ontmoeten en samen creaties ontwikkelen. Als het om kunst en cultuur gaat, willen we proeftuin, broeinest en kweekvijver zijn.

Vredeskerk Oosterhout/de Beuk

De Beuk is eigendom van de “Stichting Protestants Centrum De Beuk”, welke in 1963 werd opgericht door de diaconie van de toenmalige Hervormde Gemeente Oosterhout. Gelegen aan één van de mooiste straten van het Oosterhoutse centrum en omringd door een fraaie kerktuin. Één van de mooiste locaties voor bruiloft of andere speciale gelegenheid.

Lambertuskerk Raamsdonk

De kerk heeft niet meer de oorspronkelijke functie voor de eredienst, maar kan daar natuurlijk nog wel voor worden gebruikt. De kerk is een geliefde plek voor een romantische huwelijksvoltrekking. Maar wordt evenzeer gebruikt voor serene, respectvolle rouwplechtigheden. De witte, hoge ruimte is natuurlijk ook bij uitstek geschikt voor exposities, concerten, lezingen, recepties en bedrijfsfeesten.

Den Brink Den Hout

Op zoek naar een knusse locatie te midden van de authentieke Houtse Heuvel? Dan ben je bij Dorpshuis Den Brink aan het juiste adres. Informeer naar de mogelijkheden voor uw feest, evenement of andere gelegenheid.

OFFERTE OPVRAGEN?

Wij zullen zsm reageren met een passend aanbod.

Wanneer u een goed beeld heeft van uw feest of evenement, dan kunt u een offerte aanvragen. Wij nemen dan de tijd om u een zo helder mogelijk beeld te geven van de mogelijkheden.

OFFERTE AANVRAGEN