ONZE PARTNERS

Wij werken nauw samen met een aantal bedrijven.

Partner_vanDELFTverhuur

Van DELFT verhuur is sinds 1994 actief als echt Oosterhouts bedrijf. Inmiddels wordt van DELFT verhuur gerund door Matthijs Caron die het bedrijf in 2019 overnam van kasteleinszoon Sjef van Delft.

Partner_MetMesEnVork

Door jarenlange ervaring in de horeca wereld kan "met Mes en Vork" perfect helpen bij de samenstelling van het servies en glaswerk voor elke partij of evenement.

Partner_RuudSchoenmakers

Een begrip in de regio als het aan komt op tenten-verhuur. Al sinds jaar en dag een partij die op veel feesten en partijen zorgt voor een tijdelijk onderdak.

Partners_FraaiProjecten

Het Fraai-team met enthousiaste medewerkers realiseert geweldig fraaie projecten. De sales afdeling zorgt dat u de aandacht krijgt die u verdient.

Partners_Gotcha

Sinds 1993 is Gotcha actief in de AV & entertainment industrie. Gotcha is een betrouwbare full-service organisatie die gespecialiseerd is in het verzorgen van geluid-, licht- en beeldtechniek.

Partners_JGSound

JG Sound & Vision is een jonge dynamische organisatie, die gespecialiseerd is in het verzorgen van audiovisuele vormgeving.

OFFERTE OPVRAGEN?

Wij zullen zsm reageren met een passend aanbod.

Wanneer u een goed beeld heeft van uw feest of evenement, dan kunt u een offerte aanvragen. Wij nemen dan de tijd om u een zo helder mogelijk beeld te geven van de mogelijkheden.

OFFERTE AANVRAGEN
VACATURES