VERMEULEN @ HOME > BESTELLEN

VERMEULEN @HOME - Proef Amerika

Ontdek hier dat de Amerikaanse keuken veel meer is dan hamburgers, hotdogs en friet.

Op deze pagina kun je kennismaken met de eetcultuur van Amerika. Amerika en de Amerikaanse keuken liggen schuil achter het voor iedereen bekende fastfood. In het land van de ongekende mogelijkheden is er een kloof tussen voedsel en lekkernij, tussen fastfood en haute cuisine. Dit is breder dan waar dan ook in de wereld. Dit enorme land is opgedeeld in 13 regio’s die elk hun eigen specialiteiten kennen. Alle immigranten namen hun eigen rituelen mee en deze werden aangepast aan de inheemse Amerikaanse ingrediënten. Ontdek hier dat de Amerikaanse keuken veel meer is dan hamburgers, hotdogs en friet.

Hoe werkt het?

Via onze webshop neemt u een digitaal kijkje in onze keuken en kunt uzelf de keuze maken uit onze gerechten. Naast onze Amerikaanse gerechten bieden wij u ook een tal aan andere wereldsmaken, menu's en lekkernijen. Voor een overzicht van al onze producten verwijzen wij u door naar: Vermeulen @HOME.

U kunt uw bestelling gemakkelijk laten bezorgen. Bij het plaatsten van uw bestelling kunt u het gewenste bezorgmoment selecteren. De warme gerechten dienen door u zelf te worden verwarmd; u treft hiervoor een instructiekaart bij elke bestelling.

Wegens onze dagverse voorraad dient u de bestelling minimaal 2 werkdagen van te voren te bestellen.