VERMEULEN @ HOME > BESTELLEN

VERMEULEN @HOME - Proef Frankrijk

Geurende lavendel-velden, heerlijke wijnen, vers stokbrood en een veelzijdige / verfijnde keuken.

April: De maand waarin de lente zich steeds duidelijker aankondigt. De maand waarin we de winter achter ons laten en uitkijken naar zon, zee, lange avonden buiten met elkaar doorbrengen. De associatie met het land waarin al deze verlangens samenkomen is gauw gemaakt: Frankrijk!

Voor velen van ons een land met prachtige herinneringen aan het mooie landschap, de blauwe zeeën, de gouden kusten, de geurige lavendelvelden en de gele weiden vol zonnebloemen. En natuurlijk: het fantastische eten. De Fransen zijn dê kenners op het gebied van de kunst van het koken en het eten.

Elke streek heeft zo haar eigen specialiteiten, zoals de bekende Quiche Lorraine, de hartige taart uit Lorraine, de overbekende croque-monsieur of de Franse uiensoep. Maar ook de ratatouille en de coq au vin zijn échte Franse klassiekers. Het is dan ook geen wonder dat er in Frankrijk eetgelegenheden te vinden zijn van zeer uiteenlopende niveaus; van het luxe sterrenrestaurant tot de ‘bistro’, zoals de Fransen zelf zeggen. Bij Vermeulen Catering zetten we in de maand april deze verschillende eetgelegenheden in het zonnetje.

De bistro is qua niveau en beetje te vergelijken is met ons Nederlandse eetcafé. Een plek waar je met elkaar kunt genieten van snelle en eenvoudige gerechten waar het gaat om in ongedwongen sfeer samen het leven te vieren. Het restaurant is een niveau hoger en dus ook chiquer dan de Bistro en was vroeger vooral voor de rijkere burger. Hier wordt de etiquette nageleefd en zijn de gerechten verfijnd en modern en een diner wordt vaak uitgebreid met een amuse en diverse supplementen zoals oesters en Franse kazen.

Onze koks brengen deze maand een ode aan de Franse keuken waarbij u kunt kiezen uit het Bistro- of Restaurant menu.
Hoe dit smaakt? Bestel en proef zelf!

Hoe werkt het?

Via onze webshop neemt u een digitaal kijkje in onze keuken en kunt uzelf de keuze maken uit onze gerechten. Naast onze Franse gerechten bieden wij u ook een tal aan andere wereldsmaken, menu's en lekkernijen. Voor een overzicht van al onze producten verwijzen wij u door naar: Vermeulen @HOME.

Uw bestelling kunt u zelf afhalen van maandag tot en met zaterdag. Bij het plaatsten van uw bestelling kunt u het gewenste afhaalmoment selecteren. Indien u eten wilt bestellen voor zondag, kunt u deze op zaterdag afhalen. De warme gerechten dienen door u zelf te worden verwarmd; u treft hiervoor een instructiekaart bij elke bestelling.

Wegens onze dagverse voorraad dient u de bestelling minimaal 2 werkdagen van te voren te bestellen.