VERMEULEN @ HOME > BESTELLEN

VERMEULEN @HOME - Fundamentals

Af en toe is het tijd voor wat gemak en wat lekkers. Tijd voor 'Vermeulen @ Home'.

De mooiste gelegenheden veroveren een plekje in uw hart. Die koestert u jaren later nog. Mijlpalen in het leven, waarop u met een gevoel van geluk of genegenheid terugkijkt. Het is de drijfveer van Vermeulen om dit soort onvergetelijke momenten te creëren. Want wat ons gelukkig maakt, is U en uw gasten een stukje gelukkiger maken. Voor ons begint het creëren van geluk met een zorgeloze perfectie, waarbij gastvrijheid voorop staat. Het is voor ons het belangrijkst dat elke gast zich welkom en gezien voelt. Dat iedereen plezier heeft. Alleen als elk detail klopt, creëren we een geluksgevoel dat sterk genoeg is om mee naar huis te nemen en te delen. Exclusieve service met een ongedwongen Brabantse benadering. Onvergetelijke momenten van genieten verwezenlijken.

Hoe werkt het?

Via onze webshop neemt u een digitaal kijkje in onze keuken en kunt uzelf de keuze maken uit onze gerechten. Naast deze gerechten bieden wij u ook een tal aan andere wereldsmaken, menu's en lekkernijen.

Bij het plaatsten van uw bestelling kunt u het gewenste bezorgmoment selecteren. Het bezorgmoment wordt later door ons bevestigd

Wij zijn ons ervan bewust, dat deze webshop slechts een beperkte inzage geeft in ons totale assortiment. Wilt u daar meer van weten of wenst u aanvullende informatie over alle mogelijkheden van partycatering, dan zijn wij graag bereid u hierover nader te informeren. Hiervoor kunt u met ons contact opnemen.

Wegens onze dagverse voorraad dient u de bestelling minimaal 3 werkdagen van te voren te bestellen.

Wij rekenen bezorg-/ophaalkosten. Dit geldt ook voor de Gemeente Oosterhout en Dongen. Kiest u voor een betaling per iDeal? Dan zullen wij u, samen met de bevestiging, een betaallink voor de bezorg-/ophaalkosten meesturen.