VERMEULEN @ HOME > BESTELLEN

VERMEULEN @HOME - Proef Moederdag

Dé dag van het jaar om die persoon in het zonnetje te zetten die de rest van het jaar haar uiterste best voor iedereen doet.

Moederdag staat weer voor de deur. De dag dat we onze (schoon)moeders extra in het zonnetje zetten. Bijvoorbeeld met een leuk, culinair cadeautje. Vermeulen Catering heeft een leuk assortiment samengesteld speciaal voor moederdag. Heb je nog geen inspiratie voor een Moederdag cadeautje? Met deze culinaire cadeautjes zit je gegarandeerd goed.

Hoe werkt het?

Via onze webshop neemt u een digitaal kijkje in onze keuken en kunt uzelf de keuze maken uit onze gerechten. Naast onze Moederdag gerechten bieden wij u ook een tal aan andere wereldsmaken, menu's en lekkernijen. Voor een overzicht van al onze producten verwijzen wij u door naar: Vermeulen @HOME.

U kunt uw bestelling gemakkelijk laten bezorgen. Bij het plaatsten van uw bestelling kunt u het gewenste bezorgmoment selecteren.

Wegens onze dagverse voorraad dient u de bestelling minimaal 3 werkdagen van te voren te bestellen. Wij rekenen bezorg-/ophaalkosten. Dit geldt ook voor de Gemeente Oosterhout en Dongen. Kiest u voor een betaling per iDeal? Dan zullen wij u, samen met de bevestiging, een betaallink voor de bezorg-/ophaalkosten meesturen.