VERMEULEN @ HOME > BESTELLEN

VERMEULEN @HOME - Valentijn

Samen genieten van een romantische avond met heerlijke gerechten!

Valentijnsdag, de dag om uw geliefde te verassen. Daarom is het voor deze ene dag misschien niet zo erg dat je maar één bezoeker mag ontvangen. Sterker nog: op 14 februari hebt u aan de aanwezigheid van die ene, heel bijzondere gast, genoeg.

Speciaal voor deze gelegenheid hebben wij een verrassend 3-, 4- of 5-gangen menu samengesteld. Door ons bereid, en aan u de taak om dit met liefde te serveren. Uw geliefde zal versteld staan van de moeite die u voor hem of haar neemt. Een sfeervol gedekte tafel, een heerlijk flesje wijn er bij; succes verzekerd!

Proef de liefde!

In deze Februarimaand hebben wij niet alleen onze Hollandse specialiteiten op het menu staan. Bij Vermeulen Catering staat februari ook in het teken van de liefde. 14 februari is het Valentijnsdag daarom introduceren wij de Valentijnsmaand. Onderstaand menu is de gehele maand februari te bestellen.

Hoe werkt het?

Zoals u ziet: Laat uzelf door ons verrassen met het menu van de Chef. U kunt hierbij kiezen uit een 3-, 4-, 0f 5 gangen menu..

Uw bestelling kunt u zelf afhalen op maandag tot en met zaterdag. Bij het plaatsten van uw bestelling kunt u het gewenste afhaalmoment selecteren. Indien u eten wilt bestellen voor zondag, kunt u deze op zaterdag afhalen. De warme gerechten dienen door u zelf te worden verwarmd. Alle gerechten zijn zo bereid dat u er slechts een laatste hand aan hoeft te leggen en zelfs daar helpen wij u bij door middel van een instructiekaart. Voor eventuele vragen of dieet wensen kunt u telefonisch contact opnemen via: 0162 – 455628.

Wanneer bestellen?

Doordat wij alles vers bereiden dient u de bestelling minimaal 2 werkdagen van te voren te bestellen.

VACATURES