VERMEULEN @ HOME > BESTELLEN

VERMEULEN @HOME - Proef Nederland

Het is winter! De tijd waarin we traditiegetrouw de oer-Hollandse kost serveren. Stevig, voedzaam en eenvoudig in opmaak.

Februari, oftewel: het is nog winter! De tijd waarin we traditiegetrouw de oer-Hollandse kost serveren. Stevig, voedzaam en eenvoudig in opmaak. Maar: zeer veelzijdig in smaak, door de grote variatie in gebruik van vlees, groenten, kruiden en zuivelproducten van ons Hollandse (platte)land. In deze februarimaand blijven we lekker dicht bij huis en kiezen we voor ‘De Hollandse pot’. Een thema wat herinneringen oproept aan de echte Hollandse maaltijden met goedgevulde soepen, voedzame stamppotten, malse stoofpotten, knapperig gebakken spek, sappige worst en heerlijke romige nagerechten. Maar ook een thema waarbij we u weer opnieuw kennis laten maken met de ‘vergeten groenten’ zoals bijvoorbeeld schorseneren, pastinaak en aardpeer.

Een thema waarbij we nog meer dan gebruikelijk kunnen werken met eerlijke, duurzame streekproducten, die wij betrekken van onze leveranciers in de directe nabijheid.
Het begin van Vermeulen Catering: Slagerij Vermeulen

Deze keer willen wij u niet alleen verrassen met herinneringen aan het eten uit die goeie ouwe tijd, maar nemen wij u mee naar een stukje geschiedenis van Vermeulen Catering. Want wie herinnert zich niet de kwaliteitsproducten, de sfeer, de gezelligheid en de service van Slagerij Vermeulen, aan de Keiweg in Oosterhout. De oude slagerij, later slagerij/poelier, waar het allemaal begon. Vooral de oudere, rasechte Oosterhouters zullen met weemoed terugdenken aan alle ambachtelijk (geslachte en) bereide vlees- en poeliersproducten en hun niet te evenaren kwaliteit. Speciaal voor ons februari thema zullen wij u verrassen met een aantal producten uit de slagerij van toen:

  • Droge worst naar eigen recept
  • Klassieke zure slagers Zult
  • Beenham, gekookt buikspek & gebraden gehakt
  • De lekkerste maaltijdsoepen

Hiermee zullen niet alleen onze overheerlijke gerechten, maar ook de herinneringen die ze oproepen aan ‘de goede oude(winter)tijd’ garant staan voor een smakelijke, ouderwets gezellige Hollandse avond.
Naast onze oer-hollandse maaltijden en de slagerij zullen wij ook de dag van de liefde niet vergeten. Met Valentijn, en de dagen rondom, bestelt u bij ons het Valentijn menu dat is samengesteld met oer-hollandse producten.

Hoe werkt het?

Zoals u ziet: we bieden u deze maand weer te veel om op te noemen. Daarom gunnen wij u een digitaal kijkje in onze keuken waaruit uzelf de keuze kunt maken uit hollandse gerechten of producten van de slagerij.
Naast onze oer-hollandse maaltijden en de slagerij zullen wij ook de dag van de liefde niet vergeten. Met Valentijn, en de dagen rondom, bestelt u bij ons het Valentijn menu. Voor dit Menu verwijzen wij u door naar: Taste love with Vermeulen @HOME.

Uw bestelling kunt u zelf afhalen op maandag tot en met zaterdag. Bij het plaatsten van uw bestelling kunt u het gewenste afhaalmoment selecteren. Indien u eten wilt bestellen voor zondag, kunt u deze op zaterdag afhalen. De warme gerechten dienen door u zelf te worden verwarmd; u treft hiervoor een instructiekaart bij elke bestelling.

Wanneer bestellen?

Doordat wij alles vers bereiden dient u de bestelling minimaal 2 werkdagen van te voren te bestellen.